Rareș Șipoș - triplu campion național de tenis de masă la juniori II

Rareș Șipoș - triplu campion național de tenis de masă la juniori II
Sportivul clujean Rareș Șipoș a obținut medalii de aur la Campionatele Naționale de tenis de masă rezervate juniorilor sub 15 ani.

 

Clujeanul Rareș Șipoș s-a impus în finala probei individuale cu scorul de 3-2 în fața lui Cristian Pletea, cei doi reușind să câștige proba de dublu în fața reprezentanților CSM Buzau și CS Pristavu Câmpulung cu scorul de 3-1.

Alături de campioana națională Andreea Dragoman, Șipoș a obținut și o a treia medalie de aur la proba de dublu mixt, câștigând finala cu reprezentanții CS Pristavu și CS Romgaz.

Performanța este una deosebită pentru sportivul legitimat la CSM Cluj Napoca - să obțină trei medalii de aur la un campionat național, mai ales că în finală a reușit să îl învingă pe reprezentantul unui centru puternic la tenis de masă din România.

Acest rezultat bun vine după o săptămână de la Openul Franței - turneu premium din circuitul mondial - unde a obținut două medalii de bronz la individual și la dublu (alături de Cristian Pletea), la individual fiind eliminat în seminfinale de reprezentantul Japoniei, Uda Yukya.

Comenteaza