Răsturnare de situație. Keita nu mai ajunge în Golf, ci la o rivală din Superligă

Răsturnare de situație. Keita nu mai ajunge în Golf, ci la o rivală din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul CFR-ului este pe punctul de a semna cu o altă formație din prima ligă.

După eliminarea "feroviarilor" în play-off-ul UEFA Conference League, Nelu Varga a anunțat că mai mulți jucători sunt aproape de plecarea din Gruia, printre ei fiind și Kader Keita. Ivorianul avea oferte din Emiratele Arabe Unite și din Arabia Saudită, însă în cele din urmă destinația sa va fi alta.

Potrivit Fanatik, mijlocașul în vârstă de 23 de ani este pe punctul de a semna cu Rapid. Trupa din capitală va achita 800.000 de euro pentru jucătorul CFR-ului, iar clubul din Gruia va primi și 20% dintr-un viitor transfer.

Astfel, vicecampioana României obține un profit substanțial de pe urma fotbalistului din Coasta de Fildeș, pe care l-a achiziționat la început anului în schimbul a 120.000 de euro de la Sivasspor, fosta adversară din cupele europene.

Kader Keita se înscrie pe lunga lista de fotbaliști care au făcut trecerea dinspre Gruia spre Giulești în ultimii ani, listă care îi cuprinde pe Nicola Carnat, Alexandru Ioniță II, Valentin Costache, Florin Ștefan, Marko Dugandzic, Claudiu Petrila, Christopher Braun, Ermal Krasniqi și Cristi Manea.

În cele 8 luni petrecute în Gruia, mijlocașul a îmbrăcat de 31 de ori tricoul vișiniu, a marcat o singură dată și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza