Războiul "U" - CFR se ascute. Bătaie la stadionul din Gruia

Războiul
Un grup de suporteri ai CFR-ului au fost atacaţi de fani ai Universităţii.

30 de suporteri ai CFR-ului care se pregăteau să plece în Serbia, joi dimineaţă, la 6.30, au fost atacaţi de un grup de fani ai Universităţii, care purtau cagule.

Oamenii de ordine de la stadion au intervenit, dar pentru că nu aveau bastoane au fost nevoiţi că ceară sprijinul poliţiei. Abia când au apărut oamenii legii, spiritele s-au liniştit. 

"Când a plecat galeria noastra spre Jagodina, s-a întâlnit cu un grup de suporteri de la Universitatea și-a fost o încăierare. A venit Poliția si ofițerul de securitate. S-a făcut plângere. Suporterii de la CFR s-au refugiat în stadion. Cei de la "U" au tras de poartă, au scos poarta și au trântit-o. Nu au fost răniți , doar câteva îmbrânceli. Nici arestați", a declarat admninistratorul stadionul din Gruia, Ioan Pop, pentru stiridesport.ro.

"La Secţia 5 Poliţie a fost înregistrată o plângere penală sub acuzaţiile de ameninţare, distrugere, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pătrundere fără drept într-un obiectiv, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili dacă faptele sesizate întrunesc elementele constitutive ale vreunei infracţiuni"- a declarat, pentru Ziua de Cluj, Simona Vârci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

De când cu evenimentul acesta, toţi oamenii de ordine PP Protect au început să poarte la ei bastoane, spun surse ziuadecj.ro.

După o perioadă de relativă acalmie, spiritele între fanii celor două echipe par să se fi reaprins.  În urmă cu două săptămâni, un graffiti al suporterilor de la CFR a fost vandalizat de persoane rămase neidentificate, despre care se crede că ar fi susţinători ai grupării rivale.

 

Etichete
Comenteaza