Răzvan Oaidă, încântat de mutarea la "U" Cluj: "Am găsit aici un mediu sănătos"

Răzvan Oaidă, încântat de mutarea la "U" Cluj: "Am găsit aici un mediu sănătos"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul a început sezonul în tricoul Rapidului, însă a făcut trecerea înspre liderul Superligii.

Ajuns la Universitatea Cluj în urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Oaidă laudă ce a găsit în curtea liderului campionatului. Jucătorul în vârstă de 26 de ani, care a și marcat deja, în amicalul cu CSM Unirea Alba Iulia, se felicită pentru alegerea făcută.

"Sunt pregătit și nerăbdător să joc. Am găsit aici un mediu sănătos, un club bine organizat, o echipă dornică de rezultate și de performanță. Nu îmi creez așteptări pentru că pot conduce la dezamăgiri.

Încerc să îmi pun calitățile în slujba echipei, iar rezultatele echipei sunt mai importante decât realizările personale. Pe majoritatea colegilor mă îi cunoșteam, suntem un grup unit, iar asta se vede și pe teren.

Am urmărit meciurile Universității Cluj, iar suporterii i-au susținut pe toată durata campionatului, e ceva extraordinar", a declarat noul mijlocaș al echipei clujene.

Crescut de Atletico Arad, Răzvan Oaidă a trecut pe la Academiile celor de la Wolverhampton (Anglia) și Brescia (Italia), iar la seniori a evoluat pentru FC Botoșani, FCSB și Rapid. Fostul internațional de juniori și tineret al României a strâns 186 de meciuri în prima ligă.

Comenteaza