Video Răzvan Oaidă, primele declarații după sosirea la "U" Cluj: "Sunt foarte încântat că am ajuns aici"

Răzvan Oaidă, primele declarații după sosirea la "U" Cluj: "Sunt foarte încântat că am ajuns aici"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, care a jucat ultima dată pentru Rapid, speră la evoluții cât mai bune în tricoul alb-negru.

Universitatea Cluj e neînvinsă în primele 9 etape ale noului sezon de campionat și conduce clasamentul Superligii, însă "studenții" continuă să se întărească. Ultimul sosit e Răzvan Oaidă, un mijlocaș cu aproape 200 de meciuri în prima ligă.

Noul jucător al echipei clujene se declară încântat după semnarea contractului și a dezvăluit că a purtat deja discuții constructive cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

"Mi-a plăcut tot ce se întâmplă aici, echipa arată din ce în ce mai bine de la an la an. Suporterii sunt minunați, e un club sănătos și cred că se poate face performanță. Cu Mister am discutat mai multe lucruri, legate de tactica, sistem de joc. A fost o discuție deschisă și benefică.

Am discutat cu Iulian Cristea, avem o relație specială și ne știm de atâția ani. Mi-a spus în mare despre ce e vorba și mă bucur că sunt aici. Cred că U este o echipă experimentată, care are în componență jucători foarte valoroși. În general experiența te ajută să ai un nivel ridicat.

Sunt nerăbdător, entuziasmat, sper să fie un debut fericit și să ne bucurăm alături de fani. Sunt foarte încântat că am ajuns aici, la Cluj, unde cred că se pot face lucruri bune. În momentul când ai o structură bine pusă la punct poți produce surprize în Sueprligă", a declarat noul mijlocaș al Universității Cluj.

Răzvan Oaidă ar putea juca pentru prima dată în alb și negru chiar la finalul săptămânii, când "studenții" primesc vizita celor de la CS U Craiova, într-un meci programat duminică, de la 21:30.

Comenteaza