Reacţia "Şepcilor Roşii" la sancţiunile Comisiei de Disciplină pentru "U" Cluj: Stăm demni alături de "U"

Reacţia "Şepcilor Roşii" la sancţiunile Comisiei de Disciplină pentru "U" Cluj: Stăm demni alături de "U"

Suporterii înfocaţi ai lui "U" Cluj amintesc autorităţilor din România de reacţia fanilor lui Sepsi care s-au întors cu spatele la intonarea imnului României în finala Cupei. Aceştia se întreabă de ce acțiunile lor sunt tolerate și trecute cu vederea din moment ce "sfidează România și neagă tot ce-i românesc". 

Partida din etapa a 6-a a Superligii a fost întreruptă în prima repriză din cauza scăndărilor şi a bannerelor cu tentă xenofobă din tribune. În urma celor întâmplate la partida dintre FC Universitatea Cluj și Sepsi OSK, Comisia de Disciplină a aplicat o sancțiune dură. Clubul clujean nu va putea organiza următoarele două meciuri pe teren propriu și a primit o amendă de 25.000 de lei.

Reacţia "Şepcilor Roşii" la sancţiunile Comisiei de Disciplină pentru "U" Cluj: Stăm demni alături de "U"

Sursa:  Sepcile Rosii 1919 - Facebook

"Stăm demni alături de "U"! Pentru că intenționat, cu reavoință, în contul unor interese pe care ne este greață să le mai amintim, ni se răstălmăcesc fapte și cuvinte, se dictează sancțiuni și pedepse; ne vedem nevoiți să o spunem răspicat și articulat, iar: acțiunile noastre nu sunt xenofobe și nu incită la ură!

Nu atacăm sub nici o formă cetățenii români de etnie maghiară care ca orice bun român respectă România, legile ei, istoria și valorile naționale! Ba dimpotrivă, așa cum cerem respect, ne străduim să îl oferim. Noi combatem și luăm atitudine împotriva iredentismului, acțiunilor separatiste de orice fel, sfidării legilor și valorilor naționale, integrității României și a oricăror acțiuni îndreptate împotriva a ce iubim, respectăm și este sfânt pentru noi!

Atenționăm autoritățile și forurile competente, că acțiunile noastre sunt o reacție firească și justificată la adevărata problemă, de la care se întoarce capul și care este constant ascunsă sub preș, care începe să pută tot mai tare!

Acei unguri la care noi facem referire și cărora le dedicăm citatele din istoria României, sunt cunoscuți ca și tipologie, desconsideră, sfidează România și neagă tot ce-i românesc! Din păcate ei și acțiunile lor sunt tolerate și trecute cu vederea, mai ales de către autoritățile române. Dacă asta este considerată o greșeală, ne asumăm orice "vină", sancțiune sau pedeapsă, acum și pe viitor"!, au transmis pe pagina de Facebook fanii Universităţii Cluj Sepcile Rosii 1919. 

Partida de vineri, 2 septembrie cu FC Universitatea Craiova este programată la Mediaş, de la ora 21:30. "Vineri jucăm din nou acasă la Mediaș! Ia-ți fularul alb-negru și hai să colorăm orașul! Doar înainte! Doar UNIVERSITATEA CLUJ!", mai transmit fanii lui "U" Cluj. 

Comenteaza