Reacția lui Chipciu după ce a fost convocat la echipa națională: "Recunosc, sunt emoționat"

Reacția lui Chipciu după ce a fost convocat la echipa națională: "Recunosc, sunt emoționat"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj se întoarce la prima reprezentativă după o pauză de 5 ani.

După ce a ratat prezența la EURO 2024, deși prestațiile sale din sezonul trecut îl recomandau pentru un loc în lotul pentru turneul final, Alex Chipciu revine la echipa națională sub comanda noului selecționer, Mircea Lucescu.

Ajuns la 35 de ani, căpitanul Universității Cluj a dezvăluit cum a primit vestea convocării și cine au fost primii oameni pe care i-a anunțat că se întoarce la prima reprezenativă.

"Chiar acum, recunosc, sunt emoționat. Am aceste trăiri și pentru că am fost de multe ori aproape de acest moment, în ultimii ani, dar nu s-a concretizat nimic. Când am aflat că devine realitate de data asta, de la domnul Sabău, nici n-am spus cuiva!

Am păstrat doar pentru mine, câteva ore, apoi am spus și celor foarte apropiați, dar doar lor! Dacă la convocările la echipa națională de până acum poate eram mai egoist, azi pot să văd mai mult întregul.

Vreau să câștigăm ambele meciuri, și în Kosovo, și acasă cu Lituania, și să pot fi de ajutor fotbaliștilor mai tineri. Prin experiența mea. Acum mi se pare că e mai mult despre echipa națională, decât despre mine", a spus Chipciu pentru Prosport.

Comenteaza