Reacția lui Dani Coman, după ce Ioan Varga a anunțat că a bătut palma cu CFR Cluj

Reacția lui Dani Coman, după ce Ioan Varga a anunțat că a bătut palma cu CFR Cluj
| Foto: https://www.turnulsfatului.ro/

Nelu Varga a dezvăluit că este aproape de un acord cu Dani Coman, fostul portar din Giulești, care va prelua conducerea clubului din Gruia.

Dani Coman este șomer de puțin timp, după demisia de la FC Hermannstadt, iar de atunci este foarte căutat de mai multe formații din primul și al doilea eșalon. Rapid, Universitatea Cluj și FC Argeș sunt pe urmele sale, însă cel mai aproape pare a fi de CFR Cluj, unde s-a pus deja la masa tratativelor cu patronul Nelu Varga.

Dani Coman venit cu o primă reacție după negocierile cu patronul de la CFR Cluj. Acesta a recunoscut că oferta ardelenilor este una atractivă, mai ales că formația din Gruia și-a propus să câștige campionatul sezonul următor, Coman, dar susține că nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său.

”Am avut o discuție cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă știu de multă vreme cu Neluțu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Voi mai avea o discuție cu el și cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuție și cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat și nu se pune problema, e vorba și de Nico…

Domnul Varga știe exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion și doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple și de clare”, a spus Dani Coman, conform Prosport.

CITEȘTE ȘI: "Feroviarii" se întăresc la nivelul conducerii. Patronul a anunțat numele noului președinte

Comenteaza