Reacția lui Yuri în legătură cu o posibilă revenire la CFR Cluj. Ce spune brazilianul

Reacția lui Yuri în legătură cu o posibilă revenire la CFR Cluj. Ce spune brazilianul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Plecat la începutul sezonului, în Azerbaidjan, fundașul a vorbit despre întoarcerea în Gruia.

Sub contract cu Neftchi Baku, Yuri a comentat o posibilă revenire a sa la CFR Cluj, unde e dorit de Dan Petrescu, începând cu stagiunea următoare. Brazilianul susține că nu a discutat despre o mutare, dar ar fi dispus să revină, mai ales că a rămas în contact cu Superliga.

"Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România.

Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Superliga, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fica sunt prieten bun", a declarat Yuri pentru Prosport.

În perioada petrecută la CFR Cluj, fundașul în vârstă de 29 de ani a jucat în 65 de partide, a marcat 6 goluri și a cucerit un titlu de campion.

Comenteaza