Record de asistență pentru România – Țara Galilor. Stadionul din Gruia se umple pentru meciul care îi poate duce la Euro pe “tricolorii” mici

Record de asistență pentru România – Țara Galilor. Stadionul din Gruia se umple pentru meciul care îi poate duce la Euro pe “tricolorii” mici

Echipa lui Mirel Rădoi va fi susținută de peste 10.000 de fani la partida care poate aduce calificarea la un turneu final, după 20 de ani.

După ce au reușit două victorii împotriva Portugaliei și Bosniei, jucătorii Naționalei U21 se pregătesc de duelul cu britanicii care le poate asigura calificarea la Campionatul European de anul viitor. Tinerii fotbaliști vor juca primul meci la Cluj-Napoca, iar stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” va fi aproape plin. Peste 10.000 de bilete s-au vândut deja pentru partida din această seară, prețul fiind unul modic, 10 lei.

Clujenii sunt pe cale de a doborî recordul de asistență la un meci al Naționalei de tineret, după 1989. Cei mai mulți suporteri la un meci al micilor “tricolori” au fost în 2006, la un România – Macedonia 5-1. Elevii lui Mirel Rădoi au prima șansă în duelul cu Țara Galilor și datorită faptului că vedeta britanicilor, George Thomas a fost selcționat la echipa mare, alături de Gareth Bale.

Jucătorii de la U21 și-au ales deja numerele pentru duelurile cu Țara Galilor și Lichtenstein și, pentru prima data, vor avea numele inscripționate pe tricouri:

1.Radu

2.Boboc

3.Ștefan

4.Pașcanu

5.Grigore

6.Ghiță

7.Coman

8.Man

9.Pușcaș

10.Hagi

11.Petre

12.Căbuz

13.Moruțan

14.Oaidă

15.Butean

16.Nedelcu

17.Cicâldău

18.Rus

19.Ivan

20.Ciobanu

22.Mățan

23.Vlad

România U21 întâlnește Țara Galilor, azi de la ora 19, pe arena din Gruia

Comenteaza