Reghecampf anunţă transferul lui Chiricheş: cluburile s-au înţeles. MM Stoica: suma e 9,5 mil euro

Reghecampf anunţă transferul lui Chiricheş: cluburile s-au înţeles. MM Stoica: suma e 9,5 mil euro
Antrenorul echipei Steaua Bucureşti a anunţat în această seară că Steaua şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş, tehnicianul precizând că suma de transfer este una consistentă. UPDATE Ulterior preşedintele clubului, Mihai Stoica, a menţionat că suma de transfer este 9,5 milioane de euro.

"Cluburile s-au înţeles, asta mi-a spus patronul echipei să transmit. Mă bucur foarte mult pentru Chiricheş, i-am zis să aibă răbdare", a precizat Laurenţiu Reghecampf în cadrul conferinţei de presă transmisă de Digi Sport, după meciul Gaz Metan Mediaş - Steaua, încheiat cu scorul de 2-2.

Tehnicianul Stelei a precizat că suma de transfer a lui Chiricheş este una "consistentă", cu care clubul va putea achiziţiona alţi jucători de valoare.

"Este un jucător pe care clubul Steaua a luat foarte mulţi bani şi care în scurt timp poate ajunge la un club şi mai mare", a adăugat Reghecampf.

UPDDATE Ulterior, Mihai Stoica, preşedintele clubului Steaua a anunţat la Digi Sport că suma de transfer este de 9,5 mil euro. Oficialul stelist a mai specificat că patronul echipei, Gigi Becali, i-a rugat pe el şi pe Reghecampf să anunţe faptul că cluburile s-au înţeles, respectiv suma de transfer. " E meritul lui Gigi care a negociat, a ţinut de preţ şi a fost un negociator de elită".

MM Stoica a adăugat că actuala ofertă pentru Chiricheş este cu totul alta de cea înaintată de clubul englez în urmă cu aproximativ 3 săptămâni.

Atât Reghecampf precum şi Stoica şi-au exprimat speranţa că Chiricheş se va reface după o uşoară accidentare până marţi, pentru a putea evolua cu Legia Varşovia.

Comenteaza