Reghecampf despre soţia sa, manager la "U": "Îi ştiu problemele, dar nu e treaba mea"

Reghecampf despre soţia sa, manager la
Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, spune că e la curent cu problemele pe care soţia sa, Anamaria Prodan, le are la Universitatea Cluj. "Dar nu mă privesc", spune el.

"Nu mă afectează ce se întâmplă cu Ana Maria la Cluj. Ea este preşedinte acolo şi îşi face meseria cum consideră ea, nu are nicio treabă cu ce facem noi", a spus Reghecampf aseară, din postura de antrenor la Steaua. El adaugă că vorbeşte "foarte mult" cu soţia sa, "suntem o familie foarte unită, dar asta nu înseamnă că mă afectează pe mine". "Sunt decizii pe care le ia ea, dar aceste decizii pe mine nu mă privesc. Nu pot să o sfătuiesc pe Ana să nu facă ceea ce îi place. Eu cred că în viaţa fiecărei echipe există momente grele, important este să treacă peste aceste probleme şi sunt sigur că o să rezolve situaţia de la Cluj. Au fost foarte multe lucruri care nu au apărut aşa cum trebuia să apară, s-au clarificat şi acum eu cred că Universitatea Cluj o să intre pe un drum normal. Dar, încă o dată, nu sunt problemele mele, nu mă interesează, am eu destul probleme la Steaua", a afirmat Reghecampf.

Amintim, Anamaria Prodan a ajuns în conflict cu autorităţile locale şi cu suporterii Universităţii Cluj după ce a ameninţat că va muta echipa la Buzău, din cauza costurilor foarte mari pe care le are clubul la Cluj. Suporterii Universităţii au ieşit în stradă mai multe zile consecutiv, inclusiv vineri seara, chiar dacă între timp Anamaria Prodan a recunoscut că a manipulat opinia publică pentru a-i determina pe suporteri să iasă în stradă şi să pună presiune pe autorităţile locale.

Etichete
Comenteaza