Reintră în cursă pentru locul doi: “U” Jolidon a învins Brăila şi a urcat pe podium

Reintră în cursă pentru locul doi: “U” Jolidon a învins Brăila şi a urcat pe podium
„Studentele” s-au impus sâmbătă în faţa echipei Dunărea Brăila cu scorul de 33-27 , au urcat pe poziţia a treia în liga naţională şi vor să reediteze performanţa din sezonul trecut, când au terminat campionatul pe locul 2, după Oltchim.

„Studentele" s-au impus sâmbătă în faţa echipei Dunărea Brăila cu scorul de 33-27 , au urcat pe poziţia a treia în liga naţională şi vor să reediteze performanţa din sezonul trecut, când au terminat campionatul pe locul 2, după Oltchim.

Ieşită din Liga Campionilor, „U" Jolidon se axează acum doar pe competiţia internă. Dacă în primul meci din 2013, clujenecle au scos doar o remiză la Craiova, sâmbătă, echipa lui Gheorghe Covaciu s-a impus pe teren propriu în faţa Dunării Brăila, cu 33-27. Din nou, cea mai bună marcatoare a fost Mihaela Senocico, autoare a 9 goluri. „Sunt foarte mulţumit de victorie, am făcut un meci bun, fetel s-au concentrat foarte mult şi au arătat că merită să învingă. Ne-am relaxat la un moment dat, dar este bine că ne-am revenit şi am decis meciul în favoarea noastră", a explicat antrenorul Covaciu.

În urma acestui rezultat, "U" Jolidon a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 11 puncte. Lider incontestabil e Oltchim, cu 16 puncte, iar pe 2 se află HCM Baia Mare, cu 12 puncte. Iată şi restul partidelor care s-au jucat în acest weekend: HC Galaţi - Oltchim 24-35, HCM Baia Mare - CSM Ploieşti 32-26, HCM Roman - Corona Braşov 20-24, CSM Bucureşti - HC Zalău 16-20.

 

Etichete
Comenteaza