Remus Câmpeanu şi Ioan Mărginean, convocaţi la tribunal în procesul cu Oncos

Remus Câmpeanu şi Ioan Mărginean, convocaţi la tribunal în procesul cu Oncos
Legenda Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, acum preşedinte de onoare al “Şepcilor roşii”, şi fostul director tehnic Ioan Mărginean au fost citaţi ca martori într-un proces al clubului de fotbal.

Procesul intentat de firma Oncos clubului Universitatea Cluj a fost amânat ieri din cauză că martorii Remus Câmpeanu şi Ioan Mărginean se află în Antalya cu echipa. Cei doi trebuie să se prezinte la Tribunalul Comercial în data de 29 februarie, când se judecă dosarul în care Oncos a cerut peste 1,5 milioane de lei de la FC Universitatea SA. Oncos solicită banii în contul unor contracte de împrumut încheiate cu Universitatea în anul 2008. Atunci, Remus Câmpeanu era preşedintele clubului, iar Mărginean avea calitatea de director executiv interimar. Avocatul Universităţii, Laura Sporiş, spune că solicitarea Oncos este nejustificată. "De banii din contractele de împrumut clubul a prestat servicii de publicitate pentru Oncos. Firma a apărut pe echipamentul de joc al fotbaliştilor şi a avut bannere pe stadion la meciurile de acasă", a spus avocata.

Între "U" Cluj şi Oncos, societatea ce a deţinut clubul de fotbal pentru câteva luni în 2008, mai există un litigiu juridic, în care aceasta din urmă a solicitat plata a 221 de facturi trimise la Universitatea în perioada 2007-2009 pentru livrarea a diverse produse. Facturile sunt de diferite valori, de la 7 la 700 de lei, pentru produse precum pulpe de pui, salam, savarine, chifle, hârtie igienică sau detergent. În total, facturile depuse la dosar de Oncos însumează 142.194 de lei.

 

Comenteaza