Repetiţie finală. “U” Jolidon a spulberat Craiova şi e gata de Cupa EHF

Repetiţie finală. “U” Jolidon a spulberat Craiova şi e gata de Cupa EHF
Universitatea Cluj a învins la scor SCM Craiova şi e pregătită pentru optimile de finală ale Cupei EHF, unde va da piept cu formaţia Cankaya Ankara, din Turcia.

Echipa clujeană a trecut fără emoţii de SCM Craiova, având un avantaj liniştitor încă de la pauza meciului (18-10). În repriza a doua diferenţa s-a păstrat şi s-a mărit, partida terminându-se cu 33-22 în favoarea clujencelor. Interesant este faptul că în echipa adversă au evoluat şapte jucătoare care au trecut pe la Universitatea, Mihaela Tivadar, Anca Amariei, Nicoleta Dincă, Ionica Munteanu, Roxana Joldeş, Alexandra Haşegan şi Ionela Goran. De asemenea, antrenorul Craiovei este nimeni alta decât Carmen Amariei, fosta mare jucătoare a Universităţii Cluj. "Ne bucurăm foarte mult de această victorie pentru că ne menţine în lupta pentru play-off. A fost un meci cu încărcătură specială pentru că la formaţia din Craiova au jucat nişte foste jucătoare ale noastre. Fetele au demonstrat că Universitatea mai presus de sus cu orice. Suntem gata acum şi de meciurile europene", a explicat directorul sportiv al clujencelor, Cosmin Sălăjan.

"U" va întâlni în weekend formaţia Cankaya Ankara, în optimile de finală ale Cupei EHF . "U" Jolidon este singura reprezentantă a României rămasă în cupele europene feminine, după ce HCM Baia Mare a fost eliminată din Liga Campionilor, HC Zalău din Cupa EHF, iar Corona Braşov, din Cupa Cupelor. Echipa clujeană a fost calificată direct în turul trei al Cupei EHF, fază în care a eliminat formaţia elenă AC PAOK Salonic.

 

Etichete
Comenteaza