Reunire cu incertitudini: Ganea n-a semnat prelungirea, jucătorii sunt liberi din 30 iunie! VIDEO

Reunire cu incertitudini: Ganea n-a semnat prelungirea, jucătorii sunt liberi din 30 iunie! VIDEO
"U" şi-a reluat pregătirea cu gândul la TAS, de unde aşteaptă un verdict favorabil în privinţa acordării licenţei pentru sezonul viitor.

Fotbaliştii s-au reunit în această după-masă la Cluj Arena, după care au susţinut un antrenament uşor la baza sportivă Clujana. Ionel Ganea a condus şedinţa de pregătire, dar viitorul său la "U" este în continuare incert! Antrenorul a anunţat că nu a semnat deocadamtă prelungirea contractului: „Aşteptăm un răspuns favorabil de la TAS, unde sperăm să se facă dreptate pentru că, după părerea mea, nu cred că s-au respectat toate regulile atunci când s-a decis ca noi să nu primim licenţa pentru sezonul următor. Eu nu am semnat încă prelungirea contractului", a declarat antrenorul „studenţilor".

De la reunire au absentat Ninu şi Borza, învoiţi, la fel ca şi Tony şi Mendy, cei doi fiind plecaţi în Nigeria, respectiv Senegal. Tony şi Mendy sunt curtaţi de Dinamo Bucureşti şi ar putea semna cu formaţia din Ştefan cel Mare în momentul în care vor reveni în România. Majoritatea jucătorilor de la Universitatea Cluj îşi termină contractele de joc pe 30 iunie şi ar fi de acord să discute despre o prelungire a angajamentelor, dar numai cu condiţia ca "U" să rămână în Liga I.

Tribunalul de la Laussane va da un verdict până pe 22 iunie, cu o lună înainte de începerea campionatului în România.

Comenteaza