Revenirea lui Chipciu îl bucură pe Sabău. Ce spune antrenorul despre situația fundașilor centrali

Revenirea lui Chipciu îl bucură pe Sabău. Ce spune antrenorul despre situația fundașilor centrali
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul Universității Cluj a primit o veste bună înaintea semifinalei Cupei României contra Oțelului Galați.

Accidentat în jocul din Superligă cu Hermannstadt, Alex Chipciu a absentat la meciul cu Petrolul Ploiești, pierdut de "studenți" cu 2-1. Totuși, căpitanul Universității Cluj e refăcut și va putea evolua în semifinalele Cupei României.

Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat încântat de revenirea jucătorului și a vorbit despre importanța pe care Alex Chipciu o are în cadrul lotului echipei clujene.

"Este un jucător cu atâta experiență, un lider. A demonstrat asta de fiecare dată. Și când nu joacă bine, adversarii privesc U Cluj diferit când e el pe teren. Contează mult pentru coechipieri, știe să lupte, e orgolios.

Ține foarte mult să ne îndeplinim obiectivele, se identifică în ultimul timp cu acest club. E clar că ne-a lipsit și mă bucur că a revenit. E reinventat, a revenit la o formă foarte bună. De când lucrăm împreună arată foarte bine", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul a analizat problema fundașilor centrali

La fel ca la partida precedentă, Universitatea Cluj se va putea baza în semifinala de Cupă doar pe Thalisson și Masoero pentru cele două posturi din centrul apărării. Ioan Ovidiu Sabău speră să nu existe probleme și așteaptă cu nerăbdare revenirea lui Andrei Pițian pentru a avea o nouă soluție pe postul de stopper.

"Dacă nu sunt probleme medicale, ne descurcăm. Aveam nevoie și de ceilalți jucători, ținând cont că vom juca a treia zi în campionat. Sper să nu se accidenteze vreunul dintre ei. Acesta este lotul. Pițian va fi apt pentru campionat", a explicat tehnicianul.

Comenteaza