Revenit în BT Arena, Jordan Taylor laudă publicul: "Toți vorbesc despre Partizan și Steaua Roșie, dar atmosfera de aici se apropie"

Revenit în BT Arena, Jordan Taylor laudă publicul: "Toți vorbesc despre Partizan și Steaua Roșie, dar atmosfera de aici se apropie"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Fostul conducător de joc al echipei clujene s-a întors din postura de baschetbalist al celor de la London Lions.

În noiembrie 2022, Jordan Taylor se despărțea de U-BT doar doar câteva luni în alb și negru. Americanul și-a găsit imediat o nouă echipă și a semnat cu London Lions, club pe care îl reprezintă și acum.

Cu ocazia meciului direct dintre cele două formații, în sferturile de finală ale EuroCup, conducătorul de joc a remarcat publicul din BT Arena și consideră că atmosfera de la Cluj se cimpară cu cea de la Belgrad.

"Am uitat cum e atmosfera aici, cred că este una dintre cele mai subestimate din Europa. Toți vorbesc despre Partizan și Steaua Roșie, dar atmosfera de aici se apropie. U-BT e fosta mea echipă, așa că am continuat să îi urmăresc.

Felicitări lui Pat Richard pentru că a jucat chiar dacă trece printr-un moment dificil. Sunt mulți războinici în această echipă, precum Stipe. M-am uitat la meciul cu Gran Canaria, iar când Emi a reușit coșul victoriei mă gândeam că vom juca împotriva lor", a spus baschetbalistul celor de la London Lions.

Comenteaza