Rezervele CFR-ului, învinse de rezervele Craiovei. "Feroviarii" au jucat o repriză în inferioritate numerică

Rezervele CFR-ului, învinse de rezervele Craiovei. "Feroviarii" au jucat o repriză în inferioritate numerică
| Foto: facebook.com/UCVOficial

Formația pregătită de Dan Petrescu a pierdut pentru prima dată în actuala stagiune, scor 0-1, în cea de-a treia etapă a Superligii.

După ce oltenii au fost mai activi în primele minute, clujenii au pus stăpânire pe joc și au avansat în jumătatea oaspeților. Totuși, faptul că ambii antrenori au folosit jucători ce au prins până acum puține minute s-a văzut în relațiile de joc ale ambelor echipe. Fotbaliștii și-au intrat greu în ritm, iar ocaziile au lipsit în prima parte a reprizei. Abia în minutul 24, Fică și-a încercat norocul de la distanță și l-a întins serios pe Popescu.

Au urmat momente de presiune ale CFR-ului, însă fără să fie concretizate cu execuții pe sau spre poartă. Cel mai important moment a avut loc la intrarea în prelungiri, când Kamara a avut o intervenție necugetată, a văzut al doilea galben și a fost eliminat (45). Baiaram putea aduce primul gol la o intervenție pripită a lui Ajeti, dar scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

La fel ca în prima parte, startul actului secund le-a aparținut oltenilor, care au reușit și să deblocheze tabela. La o centrare venită din corner, Koljic s-a înălțat fără probleme dintre apărătorii CFR-ului și a înscris cu o lovitură puternică de cap (52).

Reacția vicecampioana nu a fost cea așteptată, iar lipsa de idei în ofensiva formației din Gruia a fost evidentă. Mai mult, la mai puțin de un sfert de oră de la prima reușită, Crețu l-a învins și el pe Sava, cu un șut la colțul lung, din interiorul careului, reușita fiind însă anulată de VAR (67).

Chiar dacă aveau nevoie de un gol egalizator, "feroviarii" nu au prea reușit să păstreze posesia și abia în prelungiri au amenințat poarta și chiar au lovit bara. În cele din urmă s-au văzut învinși după ce Mitriță a punctat și el și a stabilit scorul final în Gruia, 0-2.

Comenteaza