Rezistă reduta Cluj Arena? „Şepcile” caută a treia victorie consecutivă acasă

Rezistă reduta Cluj Arena? „Şepcile” caută a treia victorie consecutivă acasă
Universitatea va juca în această seară contra Braşovului sperând la un nou succes pe teren propriu. Misiunea se anunţă, însă, extrem de dificilă în faţa celui mai puternic adversar care a venit pe Cluj Arena în acest sezon.

„Studenţii" au rezistat în etapa trecută şi au obţinut un punct pe terenul celor de la CS Severin, deşi au evoluat mai bine de o repriză în doar opt jucători de câmp. „Condiţiile de la Severin ne-au motivat şi mai tare", anunţau fotbaliştii lui Cristi Dulca. Universitatea revine pe Cluj Arena, locul unde în acest sezon „studenţii" au obţinut maximum de puncte. Contra Braşovului lui Ionuţ Badea, „Şepcile" caută un nou succes. Meciul e în această seară, de la ora 19:00, în direct pe Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro

„Filosofia noastră e simplă: încercăm să scoatem maximum din fiecare meci. Acum, nu ne rămâne decât să sperăm la victorie contra Braşovului. E un adversar foarte puternic, cu un antrenor care studiază, care ştie foarte bine să pregătească fiecare meci. Avem şi noi atuurile noastre, aşa că vom face tot ce putem pentru a reuşi să mai luăm trei puncte", a spus, ieri, antrenorul Cristi Dulca. Acesta va fi nevoit să alinieze azi o echipă diferită faţă de cea de la Turnu Severin, trei dintre titularii de atunci fiind absenţi. Dacă Alex Dos Santos şi Vasile Gheorghe sunt suspendaţi în urma eliminării din Oltenia, Gaston Mendy a spus „la revedere" Universităţii, şi a plecat la Ploieşti, acolo unde era dorit de Mircea Rednic. În aceste condiţii, s-ar putea ca Cristi Dulca să apeleze din primul minut sau pe parcurs la serviciile lui Ionuţ Năstăsie şi Valeriu Lupu, ultimii doi jucători veniţi la echipă. Astfel, Dulca ar putea trimite în teren următoarea echipă: Balauru - Krumov, Erico, Christou, Lupu (Nicola) - Muzac, Pătraşcu - Paulinho, Dinu, Tobă (Năstăsie) - Cleiton.

De cealaltă parte, fostul tehnician al Universităţii, Ionuţ Badea, are destule bătăi de cap din pricina problemelor de lot. Olariu şi Madeira vor lipsi, cu singuranţă, fiind suspendaţi, în timp ce Lazăr, Tameş, Ionescu, Velayos şi Buga erau incerţi. „Ne aşteaptă un joc dificil, în compania unei echipe în creştere de formă, care a făcut meciuri bune pe propriul teren şi care, cu siguranţă va juca la victorie şi cu noi. La rândul nostru şi noi avem nevoie să adunăm puncte, astfel că mergem cu gândul de a câştiga acest joc. Nu va fi uşor, dar trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Este important să înţelegem foarte bine momentul în care ne aflăm şi să facem ceva să schimbăm lucrurile în bine. Putem să ne plângem de „n" factori, dar nu o vom face. Lucrăm din greu la factorul mental, pentru că ce ni s-a întâmplat în ultima vreme a afectat cumva pe toată lumea. În clipa asta mă interesează foarte tare cum voi reuşi să montez echipa", a spus Ionuţ Badea, înaintea partidei.

Jocul dintre „U" şi FC Braşov se va disputa în această seară, de la ora 19:00, urmând a fi transmis în direct de Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza