RJ redevine lider: "Respect, disciplină şi haide U!" VIDEO

RJ redevine lider:
Mircea Cenan, cunoscut ca "RJ", va da tonul din nou din fruntea galeriei Universităţii Cluj. RJ a ţinut şedinţă aseară cu reprezentanţii brigăzilor din galerie, care au fost de acord cu revenirea lui.

Tensiunile din galeria Universităţii, care au ieşit la iveală la meciul cu Dinamo, au luat sfârşit. Reprezentanţii facţiunilor Vecchia Guardia, Ultras 19 şi Comando Zebras s-au întâlnit cu RJ, care de circa şase luni nu a mai condus galeria, şi au stabilit ca acesta să-i conducă din nou. RJ le-a cerut să înceteze orice conflict intern şi să susţină la unison "U" Cluj. "Trăiţi pentru Ultras 19, Comando Zebras sau Vecchia Guardia? Nu, trăiţi pentru "U" Cluj. Haideţi să fim uniţi, să fim frumoşi! E simplu: respect, disciplină şi haide "U"!", le-a spus Cenan membrilor galeriei. Odată cu revenirea lui RJ, brigada UCG din cartierul Mărăşti, formată din circa o mie de oameni, va sta din nou în peluză.

RJ a fost suspendat de pe stadioane timp de trei ani din cauza unor incidente, însă spune că a fost "vânat" de Jandarmerie. Acum, Mircea Cenan, în vârstă de 33 de ani, susţine că este un om schimbat şi că vrea să îmbunătăţească mentalitatea şi imaginea galeriei Universităţii. 

Citiţi mâine în ZIUA de CLUJ mai multe detalii despre revenirea liderului galeriei lui "U" şi planurile acestuia.  

 

Comenteaza