Rolland Torok, înaintea partidei cu BCMU FC Argeș Pitești: "Suntem pregătiți 100% pentru acest meci"

Rolland Torok, înaintea partidei cu BCMU FC Argeș Pitești: "Suntem pregătiți 100% pentru acest meci"
| Foto: foto u-bt.ro

Pivotul formației U-BT Cluj a prefațat întâlnirea cu ultima clasată din Top 6.

Torok știe că meciul va fi unul complicat, dar se bazează pe încrederea insuflată de victoria cu BC SCM Timișoara. “Meciul cu Piteștiul va fi unul echilibrat. Echipa din Pitești a reușit să facă două transferuri importante, iar în aceste condiții au opțiuni suplimentare în rulajul echipei. Dorința manifestată de piteșteni pentru a ajunge în Top 6, calitatea aruncărilor de la distanță, precum și vasta experiență a unor jucători inteligenți, care cunosc foarte bine jocul, fac din echipa piteșteană un adversar periculos. Pe de altă parte, unul din atuurile noastre este tocmai faptul că suntem obișnuiti cu un asemenea ritm în care sa avem două meciuri pe săptămână. În plus, cred că victoria din weekend cu Timișoara ne-a dat un elan și sunt sigur că suntem pregătiți 100% pentru acest meci”, a declarat pivotul pentru site-ul oficial al echipei.

Internaționalul român crede că titlul de campioană va fi câștigat de echipa care va fi cea mai puternică din punct de vedere psihic. “Evident, fiecare echipă își dorește să termine pe un loc cât mai bun. Lupta pentru 1-6 a fost una strânsă, prin urmare, odată ajuns aici, clar îți dorești și ai pretenții la o poziționare în clasament cât mai bună. Echipele sunt echilibrate valoric, cred că echipele cu un psihic puternic vor avea de câștigat. Au fost multe răsturnări de situație pe parcursul acestor meciuri din 1-6 și să streci peste o înfrângere după ce ai condus la multe puncte, sau chiar o înfrângere la limită nu sunt tocmai ușor de digerat”, a mai spus baschetbalistul formației clujene.

U-BT joacă împotriva echipei BCMU FC Argeș Pitești marți, 3 aprilie, de la ora 18. Partida din Sala Sporturilor “Trivale” va fi transmisă de Digisport 4.

Comenteaza