România - Cehia, din preliminariile CM de fotbal feminin, se joacă pe Cluj Arena

România - Cehia, din preliminariile CM de fotbal feminin, se joacă pe Cluj Arena
Stadionul Cluj Arena va găzdui în premieră, pe 30 octombrie, un meci al echipei naţionale de ftobal feminin a României, care va întâlni Cehia, în preliminariile Campionatului Mondial din Canda, din 2015.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă la care au luat parte reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj, în subordinea căruia se afla stadionul, respectiv preşedintele Comisiei pentru fotbal feminin din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Alin Cioban şi antrenorul echipei naţionale de fotbal feminin a României, Mirel Albon, precum şi jucătoarele Florentina Spânu, căpitanul echipei naţionale şi Ştefania Vătafu, membră de bază a echipei naţionale, componentă a echipei Olimpia Cluj.

De precizat că 11 din cele 18 componente ale echipei naţionale provin de la Olimpia Cluj, multe dintre celelalte echipiere fiind formate tot la formaţia clujeană.

Meciul de fotbal dintre naţionalele de fotbal feminin ale României şi Cehiei, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Canda, din 2015, se va disputa pe 30octombrie, de la ora 18, pe stadionul Cluj Arena.

„Alegerea Clujului ca oraş gazdă pentru disputarea unui meci de asemenea anvergură reprezintă recunoaşterea faptului că aici există un veritabil centru de excelenţă în acest domeniu precum şi o adevărată cultură a fotbalului feminin. Meciul cu Cehia reprezintă un eveniment extrem de important pentru noi întrucât este primul meci al echipei naţionale de fotbal, feminin de data aceasta, pe Cluj Arena", a precizat preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

În şcoli vor fi distribuite gratuit 3.000 de invitaţii, dar şi în rest preţul biletelor va fi unul foarte accesibil, asigură reprezentanţii CJ Cluj.

 

Comenteaza