România înfruntă astăzi Slovacia pentru o nouă victorie la EURO 2024. Echipa probabilă

România înfruntă astăzi Slovacia pentru o nouă victorie la EURO 2024. Echipa probabilă
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

"Tricolorii" au șansa de a încheia Grupa E pe primul loc, dacă și rezultatul celeilalte partide va fi în favoarea lor.

România începe ultima etapă din faza grupelor din postura de lider, grație golaverajului. Chiar și un egal îi trimite pe "tricolori" în optimile de finală, însă jucătorii lui Edi Iordănescu țintesc victoria, care poate aduce o posibilă clasare pe prima poziție și un traseu mai facil.

Dacă vor încheia pe primul loc Grupa E, românii se vor duela cu Slovenia sau Olanda, locul al doilea aduce o înfruntare cu Franța, iar poziția a treia propune un duel cu Spania sau Anglia. Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

Selecționerul pregătește și o serie de schimbări pentru ultimul meci din grupă. Dacă apărarea și linia mediană vor rămâne la fel, Edi Iordănescu e decis să apeleze din nou la golgheterul Superligii, Florinel Coman, care îl va înlocui pe Valentin Mihăilă, în timp ce Denis Alibec preia poziția de atacant de la Denis Drăguș.

Echipa probabilă a României:

Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - M. Marin, R. Marin, Stanciu - Man, Alibec, Coman

Partida dintre România și Slovacia se va disputa astăzi, de la 19:00. Vezi cotele Superbet pentru confruntarea cu Slovacia

Comenteaza