România – Turcia la Cluj. Marea dorință a lui Contra

România – Turcia la Cluj. Marea dorință a lui Contra
Selecționerul României, Cosmin Contra, a dezvăluit una din marile sale dorințe înaintea amicalului cu Turcia. Partida este programată joi seara, de la ora 20:15, pe stadionul lui CFR Cluj.

Tehnicianul de 41 ani își dorește ca meciul de la Cluj să fie un nou început atât pentru România, cât și pentru Turcia. Ba mai mult, Contra visează la un duel între cele două selecționate la Euro 2020, turneu unde România va fi una din țările organizatoare.

"Trebuie să ne îmbunătățim faza de atac și să ne creem mai multe ocazii de gol. Sunt convins că băieții vor juca la fel de bine ca în meciurile cu Kazahstan și Danemarca, că încrederea căpătată în aceste două jocuri se va vedea și mâine (joi - n. red.).

Eu sper să fie un nou început pentru ambele echipe, să ne calificăm la Euro 2020, și să ne reîntâlnim în România la turneul final. Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori români din ultimii 10-15 ani, un exemplu pentru toți tehnicienii tineri.

Voi încerca să dau continuitate jucătorilor pe care i-am folosit până acum, dar să le dau șanse și celor care au evoluat mai puțin. Voi putea face 6 schimbări. Am mare încredere în acest grup și că vor forma o echipă puternică. Faptul că Euro 2020 se va desfășura în țara noastră trebuie să fie un motiv în plus ca să ne calificăm, mai ales că vom avea și aportul fanilor", a declarat selecionerul României, Cosmin Contra.

România - Turcia va avea loc joi, de la ora 20:15, pe stadionul lui CFR Cluj. După testul cu naționala pregătită de Mircea Lucescu, "tricolorii" vor primi vizita Olandei. Amicalul cu "Portocala mecanică" este programat marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București. Niciuna dintre aceste trei echipe nu s-a calificat la Cupa Mondială din 2018.

Comenteaza