Românii și turcii au dat-o la pace la Sports Festival. Show total în meciul legendelor

Românii și turcii au dat-o la pace la Sports Festival. Show total în meciul legendelor
| Foto: Sports Festival

Partida demonstrativă dintre All Stars Romania și Galatasaray Legends s-a încheiat 4-4, spre deliciul spectatorilor.

În fața a peste 16.000 de fani, care s-au bucurat de spectacolul de pe Cluj Arena, foștii jucători au demonstrat că talentul nu se pierde, iar driblingurile și pasele de geniu nu au lipsit. Mai mult, unii au părut că ar putea oricând să intre din nou pe teren la nivel înalt, remarcații fiind Gâlcă și Sabău.

Fostul antrenor al Universității Cluj a alergat pe toată durata primei reprize și a oferit chiar o pasă decisivă, însă reușita lui Adrian Ilie a fost anulată din cauza unui offside. "Cobra" s-a revanșat imediat și i-a pus mingea pe tavă lui Mutu, care a deschis scorul.

Mutu a fost în centrul atenției și la cea de-a doua reușită a "tricolorilor", însă Marica a fost cel care a punctat. Anghel Iordănescu a trimis forțe proaspete, iar "juniorii" Raț și Mutu au cominat pentru al treilea gol. Stelea i-a dăruit un gol lui Jardel, iar scorul pauzei a fost 3-1.

Ajutați de schimbările de la pauză, când Hagi, Popescu, Adrian Ilie și Filipescu s-au alăturat taberei adverse, turcii au redus din diferență prin Kabze. Terenul s-a înclinat din nou înspre poarta celor de la Galatasaray Legends, iar Marica a marcat din nou la Cluj.

În cele din urmă, românii și turcii au dat-o la pace, Jardel și Haspolatl l-au învins și ei pe Prunea în doar două minute, iar scorul final între All Starts Romania și Galatasaray Legends a fost 4-4.

 

loading...
Comenteaza