Romario Pires, dezvăluiri despre incidentele de pe Cluj Arena după meciul pierdut de "U" Cluj în faţa Unirii Slobozia

Romario Pires, dezvăluiri despre incidentele de pe Cluj Arena după meciul pierdut de "U" Cluj în faţa Unirii Slobozia

Jucătorul ardelenilor de la Universitatea Cluj, Romario Pires, are partea lui de adevăr cu privire la ce s-a întâmplat după partida ”U” Cluj – Unirea Slobozia, disputată în weekend pe Cluj Arena. 

Informațiile despre atacurile verbale și fizice par că nu se mai termină după ”U” Cluj – Unirea Slobozia (scor 1-2), iar fiecare își spune partea de adevăr. Romario Pires, unul dintre liderii ardelenilor, a vorbit și el despre agresiunile din timpul meciului între jucători, dar în special despre ceea ce s-a întâmplat la final, la vestiare, scrie liga2.prosport.ro.

Pires a dat vina și pe adversari pentru faptul că episodul care nu face cinste Universității Cluj a avut loc. A precizat la interviuri, la finalul duelului cu trupa lui Adrian Mihalcea, că Unirea Slobozia a fost la un nivel de agresivitate peste limita sportivității.

Jucătorul lui "U" Cluj s declarat că el și colegii săi au fost loviți în timpul partidei de rivali și că, mai mult, au fost momente în care anumiți copii, probabil cei de pe margine, au fost înjurați.

"Jucătorii au dat cu pumnii în coaste, după meci au înjurat copiii, ce e asta? În ziua de azi mai avem chestii d-astea? Fraților, nu mai poți să joci fotbal, nu mai poți să stai în picioare, lasă locul altuia! Urât, urât, chiar urât! (...)

Ştiu că a venit și au provocat un jucător de la noi, apoi a dat un pumn altuia. Am zis, meritul lor că au câștigat, au luat trei puncte, un meci foarte dificil, dar după fotbal suntem oameni, fraților! Chestiile astea nu știu de ce se întâmplă. Arbitrul a văzut, cred că trebuie să scrie în raport ce s-a întâmplat”, a spus Pires.

”U” Cluj a căzut pe 3 în play-off după meciul pierdut cu Unirea Slobozia, iar în runda următoare, ”U” Cluj va avea meci greu și o deplasare lungă, urmând să evolueze pe terenul Stelei, în Ghencea.

Comenteaza