Ronaldinho vine la Cluj-Napoca. Când va ajunge în România fostul Balon de Aur

Ronaldinho vine la Cluj-Napoca. Când va ajunge în România fostul Balon de Aur

Fostul jucător al Barcelonei va fi prezent la Cluj în cadrul unui eveniment de teqball.

Ronaldinho, brazilianul care a încântat milioane de oameni cu driblingurile sale și cu stilul său de joc va fi prezent la Cluj în vara acestui ani. Conaționalul său, Eric de Oliveira a anunțat că fostul Balon de Aur va ajunge în România în cadrul unui eveniment de teqball.

”Vârful carierei a fost să-l cunosc personal pe Rivaldo, Balonul de Aur, a fost campion mondial. Pe lângă faptul că am lucrat și cu Hagi. Când m-am apucat eu de fotbal l-am văzut pe Jardel. Apoi a apărut Romario, care era senzațional.

Apoi a apărut Ronaldo grasu, care e un simbol. Să devină cum a devenit după atâtea accidentări. Dar m-am oprit la Ronaldinho, magicianul! Cred că am și eu 1% din Ronaldinho. Jucăm cu aceeași plăcere, cu aceeași bucurie, cu zâmbetul pe buze.

S-ar putea să devin ambasadorul României la teqball, încă nu s-a stabilit oficial. În perioada mai-august la Cluj va veni Ronaldinho, ambasadorul mondial al teqball. Eu fiind ambasador teqball România s-ar putea să am întâlnirea asta cu el. El va veni sigur în România, totul e stabilit, doar data exactă a mai rămas de pus la punct”, a spus Eric pentru Prosport.

Teqball-ul este un sport inventat recent, în 2017 și combină elemente din fotbal și tenis de masă. Se joacă pe o masă curbată, cu o minge de fotbal și se poate practica atât în interior, cât și în exterior.

În afară de Ronaldinho, printre amabasadorii teqball la nivel mondial se mai numără Luis Figo, William Gallas sau Carles Puyol.

Comenteaza