Roşia Montană Gold Corporation, noul partener al echipei "U" Mobitelco BT

Roşia Montană Gold Corporation, noul partener al echipei
Înţelegerea dintre cele două părţi vizează atât echipa de seniori, cât şi centrele de copii şi juniori ale clubului.

Campioana "U" Mobitelco BT are de astăzi un nou partener. Este vorba despre Roşia Montană Gold Corporation.

"În lipsa preşedintelui executiv Mircea Cristescu, care este la Consulatul Rusiei pentru a rezolva din timp problema vizelor jucătorilor în vederea meciului cu Enysey Krasnoyarsk, vreau să anunţ faptul că avem un nou partener: Roşia Montană Gold Corporation. Parteneriatul va sosi nu doar în sprijinul echipei mari, cât şi a grupelor de copii şi juniori", a declarat antrenorul formaţiei clujene, Marcel Ţenter.

UPDATE

Parteneriatul a fost semnat între directorul general al RMGC, Dragoș Tănase, și președintele executiv al CS „U" Mobitelco, Mircea Cristescu. Acesta este al treilea parteneriat semnat în sport de către RMGC, după cele cu CFR Cluj şi Unirea Alba Iulia în fotbal. "Pe de altă parte, CS „U" Mobitelco este un simbol al Clujului, iubit de întregul oraș, și ne bucurăm să devenim parteneri oficiali ai echipei acum, când se pregătește de un nou periplu european. Sperăm și să contribuim la păstrarea trofeului național la Cluj", a declarat Tănase într-un comunicat de presă.

Parteneriatul cu CS „U" Mobitelco face parte dintr-o amplă platformă a companiei - „Aur pentru România" - de susținere a elitelor românești

 

Secția de baschet a Clubului Universitatea Cluj a fost înființată în 1947 şi până acum are în palmares patru titluri naționale - în 1992, 1993, 1996 şi 2011, două titluri de vicecampioană națională și alte două locuri trei. În prezent, echipa este condusă de președintele Valentin Nica, președintele executiv Mircea Cristescu și vicepreședinții Ștefan Petre și Kostas Gallas și este antrenată de Marcel Dan Țenter și Dorin Pintea.

Comenteaza