S-a aflat ce contract a semnat Andrea Mandorlini cu Nelu Varga la CFR Cluj / "Grazie, Mister!"

S-a aflat ce contract a semnat Andrea Mandorlini cu Nelu Varga la CFR Cluj / "Grazie, Mister!"
| Foto: CFR Cluj Facebook

Deși Andrea Mandorlini a fost demis din funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, acesta nu s-a întors în Italia și încă se află la Cluj-Napoca, iar cei care l-au vrut plecat din Gruia s-au întrebat ce caută fostul antrenor la Cluj-Napoca. 

Mandorlini nu mai face parte din staff-ul CFR-ului de două luni, iar după demiterea sa, Adrian Mutu i-a luat locul pe banca grupării din Gruia. Totuși, italianul se află în continuare la Cluj-Napoca și a afirmat că are un contract de colaborare în Ardeal.

În cele din urmă s-a aflat că Andrea Mandorlini este în continuare angajat la echipa din Gruia. A confirmat chiar finanțatorul Neluțu Varga.

„Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar”, a spus finanțatorul clubului ardelean.

Se pare că noua activitate a lui Andrea Mandorlini la CFR este aceea de scouter. „Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga pentru Prosport.

Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea! Grazie, Mister!”, transmitea CFR Cluj în ianuarie, la demiterea tehnicianului italian.

CITEŞTE ŞI: Ce caută fostul antrenor al CFR-ului, Andrea Mandorlini, la Cluj-Napoca? "Am un contract"

Comenteaza