S-a tras la sorţi Liga I. În ce etapă se joacă derby-ul "U"-CFR

S-a tras la sorţi Liga I. În ce etapă se joacă derby-ul
Miercuri s-a stabilit programul Ligii I la fotbal, în urma tragerii la sorţi.

Derby-ul dintre Universitatea şi CFR se va disputa în etapa a noua a campionatului Ligii I la fotbal. Meciul din tur se va juca în Gruia. Programul campionatului s-a stabilit miercuri, în urma tragerii la sorţi.

 

Prima etapă:

ASA Târgu-Mureş - "U" Cluj

CFR Cluj - Ceahlăul

Chiajna - Astra

Dinamo - Oţelul

FC Braşov - Petrolul

FC Botoşani - Gaz Metan

CSMS Iaşi - Viitorul

Rapid - Steaua

CSU Craiova - Pandurii

Universitatea Cluj va juca cele mai importante meciuri în etapa a doua acasă cu Dinamo Bucureşti, apoi în etapa a şaptea va întâlni în deplasare pe Rapid, în etapa a noua va juca în derby-ul Clujului, în Gruia contra CFR-ului, în etapa a 11-a va da piept contra Stelei în deplasare. Apoi va întâlni Petrolul pe teren propriu în etapa a 14-a, iar ultimul meci mai greu pentru "studenţi" va fi cel contra celor de la Astra, pe terenul celor de la Giurgiu în etapa a 15-a.

CFR Cluj va avea cele mai dificile partide în etapa a treia, contra campionilor de la Steaua, în etapa a şasea feroviarii vor întâlni în deplasare Petrolul Ploieşti, în etapa a şaptea CFR va juca acasă cu Astra. În etapa a noua va juca acasă, în derby-ul Clujului, contra celor de la Universitatea, după care tot în Gruia va da piept cu cei de la Dinamo Bucureşti, iar ultimul meci mai important va fi în deplasare, în etapa a 16-a, contra celor de la Rapid Bucureşti.

 

 

 

Comenteaza