S-au întors la ”U”. Păcurar și Giurgiu pun umărul la reconstrucția echipei

S-au întors la ”U”. Păcurar și Giurgiu pun umărul la reconstrucția echipei
"Studenții" se întăresc cu doi jucători cu experiență în Liga 1 și cupele europene, care și-au început cariera la "Șepcile roșii".

Mijlicașii Alex Păcurar (34 ani) și Gabriel Giurgiu (33 ani) s-au înțeles cu trupa antrenată de Marius Popescu. Transferul celor doi fotbaliști a fost anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului "alb-negru".

Aceștia s-au integrat în programul de pregătire al echipei încă de la începutul săptămânii.

Păcurar și Giurgiu vor contribui la atingerea unui țel ambițios "Studenții" au ca obiectiv revenirea în Liga 1 până în 2019, când se vor împlini 100 ani de la înființarea clubului "alb-negru".

Până atunci, "Şepcile roşii" vor lupta pentru promovarea în liga a III-a cu ACS Vulturul Mintiu-Gherlii, Unirea Tritenii de Jos, Armenopolis Gherla, CFR Dej, Arieşul Mihai Viteazu, Someşul Gilău, ISCT 1921, Unirea Floreşti, Viile Dejului, Sticla Arieşul Turda, CS Floreşti, Olimpia Gherla, Ardealul Cluj şi Viitorul Mihai Georgescu.

Având în vedere numărul impar al participantelor, în fiecare etapă una dintre formaţii va sta. Prima dintre acestea va fi chiar "U". "Studenţii" vor avea primul meci, sâmbătă, 10 septembrie, cu Unirea Tritenii de Jos. Partida ar fi trebuit să se joace în deplasare, dar, până la urmă, meciul se va disputa pe Cluj Arena.

O săptămână mai târziu, Universitatea Cluj va evolua, tot pe Cluj Arena, cu CFR Dej.

Păcurar şi Giurgiu sunt născuţi în Cluj şi şi-au început cariera la "U". Alex Păcurar a mai evoluat de-a lungul carierei la Dinamo, Gloria Bistriţa, Pandurii Târgu-Jiu, Steaua şi CSKA Sofia. El a jucat la "U" şi în perioada 2010-2012.

Gabriel Giurgiu, crescut tot în pepiniera Universităţii, a debutat în tricoul alb-negru chiar sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, în Liga a III-a. Mijlocaşul a mai trecut în carieră pe la formaţiile Oţelul Galaţi, Rubin Kazan (Rusia), Maccabi Netanya (Israel) şi Concordia Chiajna. În sezonul 2010-2011, Giurgiu a cucerit campionatul şi Supercupa României cu Oţelul Galaţi.

Ambii fotbaliști au peste 200 apariții în primul eșalon fotbalistic din România.

Comenteaza