S-au stabilit adversarii lui "U" BT Cluj-Napoca în EuroChallenge

S-au stabilit adversarii lui
Echipa de baschet masculin Universitatea Banca Transilvania Cluj-Napoca şi-a aflat adversarii din EuroChallenge, în urma tragerii la sorţi desfăşurată în Germania la Munchen.

"Studenţii" au fost repartizaţi în grupa F, alături de următoarele echipe: Trabzonspor din Turcia, UBC Güssing Knights din Austria şi Atomerömü SE din Ungaria.

"Aparent pare o grupă accesibilă, vom avea onoarea să întâlnim o echipă din Turcia în acest sezon din FIBA EuroChallenge, dar şi o echipă puternică din Ungaria, Atomerömü, vicecampioana ţării şi campioana Austriei. Sper să facem jocuri bune, să reuşim să ne clasăm în primele două formaţii din grupă şi să trecem în faza următoarea a competiţiei.

Primele meciuri vor avea loc în 4 noiembrie, iar noi vom juca în deplasare in Austria. Sper că acum, cu noua denumire a echipei de seniori, "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca să reuşim să facem o imagine cât mai bună Clujului. Ne dorim în acest sezon să alcătuim o echipă puternică pentru a putea face faţă pe toate cele trei fronturi, FIBA EuroChallenge, Cupa României şi Liga Naţională", a declarat preşedintele executiv al clubului, Mircea Cristescu.

Meciurile echipei clujene se vor desfăşura după următorul program:

Marţi, 4 noiembrie

Güssing Knights - "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca

Marţi, 11 noiembrie

"U" Banca Transilvania Cluj-Napoca - Trabzonspor

Marţi, 18 noiembrie

"U" Banca Transilvania Cluj-Napoca - Atomerömü SE

Marţi, 2 decembrie

"U" Banca Transilvania Cluj-Napoca - Güssing Knights

Marţi, 9 decembrie:

Trabzonspor - "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca

Marţi, 16 decembrie:

Atomerömü SE - "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca

 

 

Comenteaza