Sabău anunță schimbări la echipă după înfrângerea cu Oțelul: „Trebuie să facem o analiză corectă pentru a putea creşte”

Sabău anunță schimbări la echipă după înfrângerea cu Oțelul: „Trebuie să facem o analiză corectă pentru a putea creşte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul Universității Cluj a spus că se încearcă aducerea de jucători în iarnă pentru a întări concurenţa la nivelul lotului.

„U” Cluj nu a reuşit să obţină a cincea victorie consecutivă în toate competiţiile şi a cedat, pe teren propriu, scor 0-1, contra Oţelului. La finalul meciului, antrenorul ”studenţilor”, Ioan Ovidiu Sabău, a tras concluziile.

”Am fost neinspiraţi în atac, crispaţi. Este o înfrângere care ne aduce cu picioarele pe pământ. Este supărare mare în momentul de faţă. Poate că şi noi ne-am fixat obiective mult mai măreţe decât putem duce în momentul de faţă.

Nu am lucrat cum trebuie, nu ne-am refăcut. Am pierdut foarte multe mingi. Noi trebuia să arătăm aşa cum am arătat în a doua repriză. Am întâlnit o echipă foarte bine pregătită fizic, cu mult curaj. Tot respectul, pentru că aşa trebuie să arate o echipă! Noi suntem buni atunci când avem posesia. Trebuie să facem o analiză corectă pentrua  putea creşte. 

(n.r. Despre transferuri) Ne gândim la soluţii, analizăm. Sigur, se discută în anumite compartimente. Da, încercăm să aducem jucători pentru a întări concurenţa. Avem condiţii, stabilitate financiară şi suporteri extraordinari”, a spus Neluţu Sabău, la finalul meciului cu Oţelul, potrivit orangesport.ro.

Comenteaza