Sabău avertizează înainte de partida contra Chindiei: "Trebuie să fim foarte inteligenți și să abordăm cu atenție acest joc"

Sabău avertizează înainte de partida contra Chindiei: "Trebuie să fim foarte inteligenți și să abordăm cu atenție acest joc"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat meciul care poate asigura prezența echipei sale în Superligă și în sezonul următor.

"Studenții" se pregătesc pentru ultimul joc în fața proprilor fani din actuala stagiune, iar miza este una importantă. Un singur punct le asigură elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău meținerea în Superligă. Cu toate acestea, tehnicianul își dorește ca jucătorii să fie concentrați și speră la o victorie sâmbătă.

"Am ajuns la ultimul joc acasă. Toată lumea vorbește că ne e suficient un egal pentru a nu mai avea probleme. Nu e simplu să pregătești un astfel de joc, ca antrenor trebuie să știi cum gândesc jucătorii, să te pui în situația lor.

Să joci la egal, în fața unui public numeros, nu e ușor. Suporterii își doresc victoria, la fel și noi. Trebuie să fim foarte inteligenți și să abordăm cu atenție acest joc. E frumos să încheiem și să ne simțim liberi.

Trebuie să ne luăm de pe umeri această greutate, care ne-a apăsat foarte mult. Sper că jucătorii înțeleg cât de important e. Ei sunt conectați, încă nu ne-am îndeplinit obiectivul. Nu cred că în mintea lor există relaxare, sunt mulți jucători cu experiență.

I-am făcut pe suporteri să creadă, sunt mândri de jucători. Și-au câștigat aprecierea și așteptările sunt acum altele. Își doresc să rezolvăm primul obiectiv, iar apoi așteptările cresc", a declarat antrenorul.

Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște se vor duela sâmbătă, 13 mai, de la 19:00.

Comenteaza