Sabău confirmă, "U" Cluj se mută la Mediaș: "E posibil să nu mai jucăm acasă în acest sezon"

Sabău confirmă, "U" Cluj se mută la Mediaș: "E posibil să nu mai jucăm acasă în acest sezon"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al formației clujene a dezvăluit că "studenții" se mută pentru o perioadă nedetrminată la Mediaș.

După ce primele două meciuri oficiale din 2023 au fost disputate pe un teren mult sub nivelul primei ligi, oficialii Universității Cluj au luat decizia de a disputa jocurile de "acasă" pe un alt stadion. Astfel, "Șepcile roșii" se mută la Mediaș, unde au mai jucat și în startul sezonului.

Mai mult, având în vedere faptul că gazonul de pe Cluj Arena urmează să fie schimbat în primăvară, echipa clujeană ar putea juca toate meciurile rămase din actuala stagiune pe arena din Mediaș.

"A fost o discuție și ne-am gândit că ar fi mai bine să găsim o variantă. Vremea va fi tot mai rea, poate va ninge, poate va ploua și terenul nu va arăta mai bine. Eu sunt de acord cu această variantă.

Echipa a mai jucat acolo, am înțeles că terenul arată foarte bine. Depinde de vreme, dar e posibil să nu mai jucăm acasă în acest sezon. Am înțeles că se va reface terenul, drenajul, încălzirea, tot.

Ne pare rău pentru că oamenii vor face sigur eforturi să vină până la Mediaș. Noi nu am fi vrut să jucăm în deplasare toate meciurile", a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza