Sabău, după ce "U" Cluj a pierdut finala Cupei: "E păcat. Cei care au ratat sunt foarte afectați..."

Sabău, după ce "U" Cluj a pierdut finala Cupei: "E păcat. Cei care au ratat sunt foarte afectați..."
| Foto: https://www.fanatik.ro

"U" Cluj a pierdut partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0 (4-5 d.l.d.), la penalty-uri după 120 de minute albe, iar Sabău a declarat că cei care au ratat au avut nevoie de încurajare. 

Ioan Ovidiu Sabău și-a felicitat jucătorii după finala Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj şi a declarat că au făcut un meci bun. Antrenorul „șepcilor roșii” nu le-a reproșat nimic jucătorilor săi, spunând că la penalty-uri se poate întâmpla orice. 

”Îmi pare rău pentru acești oameni minunați, care au venit să ne susțină, îmi dau seama ce e în sufletul lor. Am sperat mult că vom reuși să câștigăm. Am simțit că e momentul nostru, mai ales la cum am arătat în joc. Am simțit că putem câștiga această finală. Au fost motivați, și-au dorit foarte mult. (...)

Ca joc, am arătat bine, e păcat. E o finală, se uită, rămâne trofeul. Cei care au ratat sunt foarte afectați, am încercat să îi încurajez. I-am felicitat pentru felul în care au arătat azi. Cred că suporterii noștri sunt mândri de ei. Noi am executat loviturile de la 11 metri.

Am avut jucători care au dat bine la antrenament. Ai o listă și întrebi. A fost Simion (n.red. care a spus că nu vrea să bată penalty). S-a simțit foarte obosit. Martic, și el, apoi a revenit. Nu îi judec, e foarte greu, sunt foarte supărați. (...)

Și eu sunt foarte afectat, am nevoie de timp”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului din finala Cupei de la Sibiu, citat de digisport.ro

Comenteaza