Sabău, încântat de internaționalii Universității Cluj: "E un câștig pentru club"

Sabău, încântat de internaționalii Universității Cluj: "E un câștig pentru club"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul liderului din Superligă se bucură de convocările primite de elevii săi.

În pauza internațională, Universitatea Cluj a fost reprezentată de Alex Chipciu și Iulian Cristea la naționala de seniori a României, Vladislav Blănuță la naționala U21 a României, Vadim Rață la naționala de seniori a Republicii Moldova, Edvinas Gertmonas la naționala de seniori a Lituaniei și de mai mulți juniori la diferite categorii de vârstă.

Convocările primite de elevii săi îl bucură pe Ioan Ovidiu Sabău, care consideră că prezența la lot confirmă valoarea acestora, chiar dacă o parte din ei nu au apucat să prindă minute în partidele internaționale din luna septembrie.

"S-au întors internaționalii noștri, dar vor face recuperare. Doar Iulian a vrut neapărat să se antreneze, ceilalți au rămas la refacere. Pentru mine, ca antrenor, e o satisfacție să am jucători la echipa națională, chiar dacă nu au jucat, sunt printre cei mai buni.

Pentru a fi acolo ai nevoie de caracter. E un câștig pentru club să aibă 5 internaționali. Echipa națională a obținut două victorii foarte importante.

Echipa are entuziasm, are încredere, jucătorii respectă antrenorul. Încet trebuie format grupul, iar experiența domnului Lucescu poate aduce încredere și împotriva echipelor mari", a explicat antrenorul.

Comenteaza