Sabău se teme să nu își accidenteze liderii vestiarului: ”Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte”

Sabău se teme să nu își accidenteze liderii vestiarului: ”Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte”
| Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Ioan Ovidiu Sabău pregătește deplasările cu CSA Steaua (Cupa României) și FCSB (Liga 1) mizând pe revenirile liderilor Alex Chipciu și Dan Nistor, pentru care are doar cuvinte de laudă. 

Universitatea Cluj joacă joi cu CSA Steaua, în Ghencea, apoi lunea viitoare cu FCSB, pe Arena Națională. Antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, spune că deocamdată echipa nu a ajuns la nivelul dorit.

"Suntem departe de ceea ce ne dorim noi, încă! Nu suntem pregătiți de un alt nivel în momentul de față" a fost concluzia lui Ioan Ovidiu Sabău după remiza in extremis cu CSU Craiova (1-1) în ultima rundă.

Șepcile Roșii se bazează pe revenirile celor mai importanți oameni de acum ai formației, Alex Chipciu și Dan Nistor, ultimul marcând golul egalizator. "La Nistor e vorba de talent și foame în această meserie frumoasă!", a comentat Sabău.

"Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte. Încă nu sunt refăcuți sută la sută, riscul accidentării e mare, eu aș fi vrut ca ei să joace doar câte 30 de minute cu Craiova. Amândoi vor juca 45-60 de minute în meciul de Cupă, joi, pentru a-i avea apoi la meciul cu FCSB în campionat", a dezvăluit Neluțu Sabău, potrivit gsp.ro

Comenteaza