Sabău l-a supărat pe fostul coleg Rednic: "E prietenul meu, dar mi-e ciudă"

Sabău l-a supărat pe fostul coleg Rednic: "E prietenul meu, dar mi-e ciudă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul celor de la UTA a fost deranjat de mutarea lui Răzvan Oaidă de la Rapid la Universitatea Cluj.

Colegi la Dinamo, Rapid și echipa națională, Ioan Ovidiu Sabău au avut mereu o relație bună, pe care au păstrat și în timpul celor 4 dueluri directe din ultimii ani. Totuși, tehnicianul de la UTA a fost deranjat de mutarea lui Răzvan Oaidă la Universitatea Cluj și se declară invidios pe condițiile în care lucrează Sabău.

"La Oaidă a fost vorba de bani. Că îl auzeam şi pe Chipciu… că ei sunt o echipă fără bani. Oaidă s-a dus la un salariu mare la U Cluj şi la bani la semnătură. Au salarii foarte mari acolo, pentru că au posibilităţi, au sponsori, au Primăria, au alte condiţii.

Şi nu e vorba doar despre Oaidă, mă refer şi la Blănuţă. Eu am vorbit cu Adrian Mititelu pentru Blănuţă, dar jucătorul a preferat să meargă tot la U Cluj. De aia sunt pe primul loc. La noi, la Arad, Primăria ne dă 900.000 de euro şi ne ia 1,5 milioane de euro.

Cu o mână ne dă, cu alta ne ia. Şi jucătorii pe care i-am avut anul trecut tot așa… au plecat la bani mai mulţi. De aia şi spun, Neluţu Sabău e prietenul meu, dar mi-e ciudă.

Jucătorii pe care i-am vrut eu mi i-a luat el. Am văzut că după meciul cu Craiova au jucat un amical cu Alba Iulia, în care au folosit alţi jucători. Deci au de unde…", a spus Rednic pentru sportpesurse.ro.

Comenteaza