Sabău, mulțumit cu punctul obținut la Arad. Care e singurul aspect negativ identificat de antrenor

Sabău, mulțumit cu punctul obținut la Arad. Care e singurul aspect negativ identificat de antrenor
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul Universității Cluj a oferit analiza sa în urma remizei obținute de "studenți" pe terenul celor de la UTA.

Trupa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău se întoarce cu un punct de la Arad, la capătul unei partide în care niciuna dintre echipe nu a reușit să pună în pericol poarta adversă. Chiar dacă e mulțumit de remiză, antrenorul e supărat pe lipsa de soluții a elevilor săi în preajma careului.

"Un punct important pentru mine, un joc în deplasare. Sigur, pentru UTA, nu te mulțumește jucând acasă, dar e foarte important la început de campionat să nu pierzi puncte, să nu pierzi meciurile. Azi au pierdut ei 2 puncte. Ca și joc, eu zic că a fost un joc echilibrat, un rezultat echitabil până la urmă.

Am avut o primă repriză poate mai bună decât ei, a doua repriză au avut ei momente bune, în care puteau să și înscrie, dar per total și a doua repriză lucrurile s-au echilibrat. Și oboseala, și ritmul, și jocul a lăsat de dorit din punct de vedere al calității. Încă sunt aceste meciuri bune pe care le-am făcut noi cu meciuri mai puțin bune, se vede clar că nu avem ritm încă, ne lipsește încrederea, intensitatea, deciziile în unele momente mai clare, mai bune.

În preajma careului, acolo trebuie să creștem viteza, să avem mai multă personalitate. Și aici mă refer în primul rând la atacanți, să aibă curaj, să își ia acțiuni de unu la unu. Dar un punct care, pentru noi, fiind un joc în deplasare, îți dă moral, îți dă încredere. Mergi acasă săptămâna aceasta și pregătești foarte bine jocul cu CFR. Nu ai pierdut în 3 jocuri, e foarte important", a declarat antrenorul.

Comenteaza