Sabău, optimist după succesul cu Sepsi OSK: "Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună"

Sabău, optimist după succesul cu Sepsi OSK: "Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e convins că formația sa e pe drumul cel bun, iar nivelul evoluțiilor va crește în viitorul apropiat.

"Studenții" au așteptat 12 etape pentru a obține primul succes pe teren propriu, însă au făcut-o la capătul unui meci pe care l-au dominat și în fața unei echipe care și-a dorit doar să se apere la Cluj-Napoca.

Chiar dacă victoria a venit pe final, Ioan Ovidiu Sabău e mulțumit de faptul că elevii săi au obținut cele trei puncte și e convins că Universitatea Cluj va crește în viitorul apropiat.

"A fost un meci tactic, cele trei puncte erau cele mai importante, e meritul echipei și jucătorilor. Mă bucur foarte mult că jucătorii care au avut probleme au intrat, mă bucur pentru ei. Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă.

Nu e ușor pentru că și Sepsi avea nevoie de victorie și este o echipă agresivă. Este o victorie și am doar cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună.

Mai avem de făcut unele retușuri, mai trebuie să verticalizăm, dar sunt niște lucruri pe care putem să le antrenăm. E normal că suntem aici (n.r. la doar un punct de play-off) pentru că avem jucători cu valoare.

Avem tineri buni și jucători cu experiență care s-au implicat. Aproape toți se simt ca într-o familie aici. Totul îl facem împreună, eu îi consider ca niște prieteni, fac parte din această echipă și depindem unii de ceilalți", a declarat tehnicianul, potrivit Digisport

Comenteaza