Sabău vrea revanșa în fața Oțelului. Antrenorul a lăudat un jucător din tabăra adversă

Sabău vrea revanșa în fața Oțelului. Antrenorul a lăudat un jucător din tabăra adversă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj întâlnește formația în fața căreia a pierdut de trei ori în sezonul trecut.

"Studenții" s-au duelat de nu mai puțin de 5 ori cu Oțelul Galați în stagiunea precedentă. Primul meci s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar mai apoi au urmat 3 victorii ale elevilor lui Dorinel Munteanu în Superligă și Cupa României. În schimb, Universitatea s-a impus în semifinala barajului pentru cupele europene.

Chiar și așa, Ioan Ovidiu Sabău vede întâlnirea cu gălățenii drept un prilej de revanșă pentru cele întâmplate recent. Tehnicianul a lăudat organizararea adversarilor și a remarcat un jucător din tabăra Oțelului, pe care îl consideră printre cei mai buni din campionat.

"Ar trebui să gândim că poate fi și o revanșă. Suntem pe un drum bun, venim după 3 jocuri în care nu am câștigat, dar suntem bine. Acum nu se mai mulțumește lumea să fim pe 2, 3 sau 4. Nu mai este o întâmplare că suntem sus. Trebuie să primim laudele, dar să acceptăm și criticile. Eu cred că am lucrat și bine, dar sper să se vadă și în joc.

E importantă abordarea, să alegem cum vom juca. Vom analiza mai bine adversarul. Trebuie să ne gândim ce suntem noi în stare să facem și cum am pus în dificultate adversari mai buni decât Oțelul. Ei au acea omogenitate, stare de spirit. Fiecare jucător dă totul în teren, echipa e bine organizată.

Întâlnirea cu Dorinel va fi frumoasă ca întotdeauna. Vreau să mă bucur eu, nu să fie el trist. Vreau să îi văd fericiți pe fani și noi să ne continuăm parcursul bun. Trebuie să avem încredere în ce pregătim, un joc rapid, să știm când să facem o schimbare de direcție.

Nu trebuie să ne lăsăm descoperiți, să fim concentrați, să evităm fazele fixe. Cisotti e unul dintre cei mai buni jucători din campionat, face ambele faze", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați se va disputa vineri, 18 octombrie, de la 21:00.

Comenteaza