Sălăgean: "Am fost sigur că vom câştiga finala"

Sălăgean:
Tehnicianul juniorilor B ai Universităţii Cluj, Călin Sălăgean, spune că Liberty Salonta nu l-a surprins cu nimic în finala pe care elevii săi au câştigat-o ieri la Buftea.

"În finală am fost sigur că vom câştiga pentru că am mai jucat cu ei de trei-patru ori. Îi ştiam nişte jucători mai mici, mai iuţi, dar fără forţa pe care am văzut-o la echipa lui Hagi (Viitorul Constanţa - n.red). Uneori au avut execuţii hilare. Noi am gândit un joc de posesie, am încercat să-i surprindem deoarece ştiam că au probleme pe linia de fund. La pauză le-am spus băieţilor că mai avem o repriză şi suntem cei mai buni din România. I-am rugat să-şi păstreze calmul, să nu fie copleşiţi. Ultimele 20 de minute au fost infernale. Cu domnul Florian Walter am vorbit acolo, a fost şi la finală şi la semifinală. A făcut poze cu noi, a fost extraordinar. După meci a fost o descătuşare fantastică, am cântat, toţi eram cu lacrimi în ochi. Mugurel Dan (antrenorul secund - n.red) a venit în momentele grele alături de mine şi vreau să îi mulţumesc pe această cale", a declarat Sălăgean pentru ziuadecj.ro.

"U" Cluj a devenit ieri noua campioană a României la juniori "B" după ce a trecut în finală de Liberty Oradea cu 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Zdroba în minutul 25.

Etichete
Comenteaza