Salina Horse Trophy: Natasha și Amigo Esperanza, campionii zilei de sâmbătă

Salina Horse Trophy: Natasha și Amigo Esperanza, campionii zilei de sâmbătă
Maratonul hipic de la Turda a continuat şi sâmbătă cu alte cinci probe. Este vorba de proba de anduranță, proba de încurajare nivel F și copii și cursele cu obstacole de nivel E, D și C.

 Proba de încurajare a fost câștigată de calul Sara sub Elena Dragomirescu iar proba pentru copii a fost câștigată de cuplul Tsunami- Sofia Semenov. Proba de nivel F a fost câștigată de către Travista, sub Ruxandariu Luca. Travista, un cal olandez a revenit pe podium, pe locul 3 în cursa cu obstacole de nivel E, cursă câștigată de cuplul Conte- Bucur Ionel.

Proba de nivel D a fost câștigată de Lateș Florin cu Natasha, pe locul 2 s-au clasat Eros și Nemeș Călin și Teodor Panca cu St. Anton, un cal care a reușit să-l enerveze pe Teodor Panca, după ce refuzat să sară peste un obstacol în cursa cu obstacole de nivel C.

Această din urmă cursă a fost câștigată de Amigo Esperanza și Ruxandariu Luca (Foto 1)în timp ce locurile următoare au fost ocupate de către Belle de Jour și Norbert Schumann și Quick Born și Bozan Răzvan.

Partea a doua a serii de sâmbătă a adus cu sine ultima etapă a competiției de atelaje dar și spectacolele pregătite de organizatori, un show pe picioroange și, atracția serii, momentul de dresaj al lui Miron Bococi.

Pentru duminică sunt programate alte trei competiții, cursa de obstacole (de la 8.30), Marele Premiu "Crama La Salina" (ora 13.00) și concursul de atelaje 4 cai. Premierea finală este programată cu începere de la ora 14.30.

Horea Hudrea

 

 

Comenteaza