Șapte fotbaliști ai echipelor clujene, convocați la loturile naționale

Șapte fotbaliști ai echipelor clujene, convocați la loturile naționale
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Universitatea Cluj e reprezentată de un singur fotbalist, în timp ce campioana CFR are șase jucători în reprezentativele României.

Naționala lui Cosmin Contra se pregătește de ultimele două partide din Liga Națiunilor, ambele fiind decisive. “Tricolorii” au nevoie de șase puncte și de un joc al rezultatelor favorabil pentru a spera măcar la un loc mai bun în urnele valorice pentru preliminariile EURO 2020. La lotul de seniori au fost convocați trei fotbaliști ai CFR-ului, Cristian Manea, Ciprian Deac și George Țucudean.

România va juca ultimul meci pe teren propriu, în Liga Națiunilor, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 21:45, împotriva Lituaniei.

România U21 începe pregătirile pentru turneul final din vara anului viitor cu un amical împotriva Belgiei, la Cluj. Din lotul selecționat de Mirel Rădoi face parte Andrei Radu, fundașul stânga care nu prea prinde echipa la CFR.

De la Universitatea Cluj a fost selecționat Doru Dumitrescu, dar mijlocașul s-a accidentat și va lipsi o lungă perioadă. În rândurile “tricolorilor mici” se află Olimpiu Moruțan, fotbalist crescut la juniorii “Șepcilor roșii”. Partida dintre România și Belgia se va disputa joi, 15 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Echipa U19 a României se pregătește de turneul de calificare, care asigură accederea la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2019. Din lotul selecționat de Daniel Oprescu fac parte CFR-iștii Rareș Ispas și Claudiu Petrilă, dar și Florin Burghele, fotbalist al Universității Cluj.

Naționala U19 va juca la turneul din Bulgaria, împotriva țării gazdă, dar și a Greciei și Gibraltarului. Primele două clasate din grupă vor participa la Turul de Elită premergător turneului final. Primul meci al României va fi împotriva Bulgariei, miercuri, 14 noiembrie, de la ora 14:30.

Comenteaza