Video Sărbătoarea “Virușilor verzi”. Cum au celebrat victoria cu Viitorul fotbaliștii Sănătății Cluj

Sărbătoarea “Virușilor verzi”. Cum au celebrat victoria cu Viitorul fotbaliștii Sănătății Cluj

Formația clujeană a reușit să elimine deținătoarea Cupei României, după ce i-au învins pe elevii lui Hagi, scor 1-0.

Echipa din Liga a 3-a a reușit o nouă surpriză în Cupa României, după ce în urmă cu 12 ani au eliminat UTA. “Virușii verzi” au trecut chiar de deținătoarea trofeului, Viitorul Constanța, scor 1-0, prin golul marcat de Laurențiu Rus. La finalul partidei, clujenii au dat drumul la sărbătoare în vestiar. “Să vină banii” a fost refrenul preferat al “Virușilor”, însă elevii lui Csaba Kis au avut pregătit și un cântec special.

După cum am mai spus, noi ne apărăm șansa întotdeauna când intrăm pe teren. Nu contează cine este adversarul, noi jucăm la fel! Iar dăruirea jucătorilor spune totul. Am fost o echipă, am arătat bine ca și echipă. Dacă mă duc puțin în istorie, este o coincidență poate, în 2007, tot în 26 septembrie, eliminăm UTA la Cluj, cu același scor. La 12 ani distanță, același scenariu. Nu știu de unde vine chestia asta, din galaxii. Așa a fost să se scrie istoria.

Mai bine că nu am intrat eu. Decât să ajungem în prelungiri... A fost mai bine fără mine în teren. Jucătorii s-au exprimat extraordinar, au avut atitudine, îi felicit. Sperăm în șansa noastră, dar nu am crezut că putem învinge Viitorul. Să vină banii la baieți... trebuie să gândesc bine situația ca să-i motivez pentru următorul meci.

După ce am eliminat Viitorul, chiar nu mai contează cu cine vom juca. Vom încerca să jucăm la fel, cu aceeași atitudine. Chiar dacă suntem o echipă de liga a treia, vrem să arătăm mai bine. Jucătorii vor mai mult cu FCSB. Am opta să jucăm împotriva lor doar ca să ne luăm revanșa”, a declarant patronul echipei, Aurelian Ghișa.

Comenteaza