Scandări xenofobe în Superliga: MECI ÎNTRERUPT, iar U Craiova 1948 poate pierde la "masa verde" din cauza galeriei

Scandări xenofobe în Superliga: MECI ÎNTRERUPT, iar U Craiova 1948 poate pierde la "masa verde" din cauza galeriei
| Foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Scandările xenofobe ale galeriei U Craiova 1948, ar putea să îi coste un meci pe jucători. Partida cu Sepsi OSK a fost oprită, reluată după 10 minute, iar apoi a fost oprită definitiv, iar "meciul" va continua la Comisii.

Duelul dintre Sepsi și U Craiova 1948 a fost întrerupt în prima repriză, la scorul de 0-0. În minutul 26, arbitrul central Andrei Chivulete a decis să întrerupă meciul din cauza scandărilor xenofobe.

Acesta a trimis jucătorii la cabine timp de 10 minute, urmând ca partida să fie reluată doar dacă spectatorii vor înceta cu scandările xenofobe.

După pauza de 10 minute minute, jocul a fost reluat, însă fanii au continuat cu scandările reprobabile. La doar câteva zeci de secunde de la reluare, Andrei Chivulete a decis suspendarea definitivă a jocului, iar cazul urmează să ajungă la Comisii, unde se va da un verdict.

Foarte probabil, Sepsi va primi victoria la ”masa verde”. Nu este însă pentru prima dată când cei de la Sepsi au parte de scandări xenofobe făcute împotriva clubului, la meciurile din Liga 1.

Pe pagina de Facebook a echipei Sepsi OSK microbiştii au salutat decizia arbitrului Chivulete. "Foarte bine, felicitări arbitrului pentru intransigență! Manifestările din galeria Craiovei trebuie amendate! Ajunge cu naționalismele de crâșmă și cu nesimțirea de mahala! E rândul poliției să ia măsurile prevăzute de lege!", a scris un suporter. 

Unii dintre suporterii care au comentat despre meciul intrerupt sunt de părere că acestor "agitatori", care de fapt nu suporteri "ar trebui să li se interzică pe viață accesul la vreun eveniment sportiv". 

În clasamentul Superligii echipa Sepsi OSK se află acum pe locul 6, cu 32 de puncte, iar U Craiova 1948 este pe locul 12 cu 24 de puncte. 

Comenteaza