Se anunță schimbări importante în Gruia: “Trebuie să scăpăm de jucătorii pe care CFR Cluj îi plătește, dar care nu sunt pe listă”

Se anunță schimbări importante în Gruia: “Trebuie să scăpăm de jucătorii pe care CFR Cluj îi plătește, dar care nu sunt pe listă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

După un nou eșec în Conference League, 1-2, contra lui Randers, conducerea formației clujene pregătește strategia pentru a doua parte a stagiunii.

Campioana României a avut parte de un sezon european dezastruos. “Feroviarii” au reușit să învingă doar Borac Banja Luka și Lincoln, campioanele din Bosnia Herzegovina, respectiv Gibraltar. Ajunși într-o grupă accesibilă de Conference League, clujenii au strâns doar un punct după primele cinci partide și vor încheia pe ultimul loc, indiferent de rezultatul ultimului joc.

La finalul jocului cu Randers, pierdut de “feroviari” cu 2-1, președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a anunțat schimbări importante în pauza competițională și a dezvăluit că plănuiește să renunțe la jucătorii care nu sunt pe listele oficiale. Printre aceștia se numără Guessouma Fofana, Anas Tahiri sau Ovidiu Hoban.

“Sunt dezamăgit, puteam obține un egal. Nu meritam să câștigăm, trebuie să fim foarte clari. Randers este foarte bună, au o echipă sudată. Știm care sunt minusurile noastre, avem de muncit. Puteam scoate o remiză în acest meci.

Rămâne să facem modificări în iarnă și vară, în pauza competițională, și să ne îmbunătățim jocul. Deocamdată suntem o echipă pragmatică, nu facem spectacol. Nu există la club probleme financiare atât de mari, nu se pune problema să intrăm în insolvență.

În iarnă trebuie să scăpăm de jucătorii pe care CFR Cluj îi plătește, dar care nu sunt pe listă. Nu putem să-i mai trecem pe listă, am făcut o cerere către FRF și LPF și nu s-a putut rezolva. Diferența de bani care nu ne permite să fim la zi cu salariile este generată de salariile jucătorilor care nu intră pe listă.

Este o situație neplăcută pe care o vom rezolva. Este neplăcut și pentru jucători, ai posibilitatea să joci și nu o poți face din cauza unei liste. Avem și câteva nume pe lista de achiziții, aici antrenorul are ultimul cuvânt. Trebuie să-l sprijimim pe Dan Petrescu”, a declarat Balaj la Digisport.

Comenteaza