Se apropie debutul României la turneul final. "Tricolorii" caută a doua victorie din istorie la EURO

Se apropie debutul României la turneul final. "Tricolorii" caută a doua victorie din istorie la EURO
| Foto: uefa.com

Reveniți după 8 ani la competiția continentală, jucătorii pregătiți de Edi Iordănescu se duelează cu Ucraina în primul meci.

Debutul "tricolorilor" se apropie cu pași repezi, iar emoțiile cresc atât în rândul echipei, cât și în rândul suporterilor. România revine la EURO după o absență de 8 ani și este în căutarea celei de-a doua victorii din istorie la un turneu final continental, după ce cu Anglia din 2000.

Pentru reprezentativa țării noastre va fi cea de-a șasea prezență la un Campionat European, în timp ce primii noștri adversari, ucrainenii, se află la cea de-a patra participare consecutivă. În schimb, traseul "tricolorilor" spre Germania a fost ceva mai facil decât cel al vecinilor.

România a încheiat pe primul loc, fără înfângere, grupa preliminară, în timp ce Ucraina a fost pe locul al treilea în preliminarii și a fost nevoită să învingă Bosnia Herțegovina și Islanda în play-off pentru a-și asigura locul la turneul final. Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

La fel ca adversarul său, Serghei Rebrov, Edi Iordănescu debutează la o competiție internațională. Selecționerul României are de luat decizii importante înaintea primului meci și rămâne de văzut dacă jucătorii care au impresionat în campionat, precum golgheterul Superligii, Florinel Coman, sau "feroviarul" Daniel Bîrligea își vor face loc printre titulari.

Partida dintre România și Ucraina se va disputa luni, 17 iunie, de la 16:00. Vezi cotele Superbet pentru duelul cu Ucraina

Comenteaza